b_320_0_16777215_00_images_zinsverband_Lieddag_belofte_van_toekomst_-_afbeelding.jpg
zaterdag 8 september - Marcuskerk Breda

nieuw repertoire voor Advent en Kerstmis!

Instuderen van nieuwe liturgische liederen onder leiding van de componisten Tom Löwenthal en Arjan van Baest.
De liedteksten zijn van Franck Ploum. Hij zal op deze lieddag enige toelichtingen op teksten geven.

Zaterdag 8 september
10.00 uur - 17.00 uur
Markuskerk - hooghout 96, Breda.
AANMELDEN

Deze lieddag richt zich speciaal op de advent- en kerst-tijd, met een nieuw adventslied (Schenk nieuw licht) en een woorddienst voor kerst (Belofte van Toekomst - 7 liederen/acclamaties). De liederen uit de woorddienst zijn ook los van elkaar te zingen, op kerstavond, 1e Kerstdag en in de kersttijd. Daarnaast een aantal andere nieuwe liederen op teksten van Franck Ploum.

Composities zijn van Tom Löwenthal, Arjan van Baest en Felicity Goodwin

Tafel met cd’s, partituren en boeken aanwezig   (alleen contant betalen)

Deelname
- Deze lieddag richt zich speciaal op koren, koorleden en dirigenten van liturgische koren. Maar iedereen die wil zingen is welkom.
- korting bij aanmelding van meerdere leden van hetzelfde koor
- deelnameprijs is inclusief koorpartij van alle liederen, koffie/thee/water. Lunch zelf meebrengen.

€22,50 p.p. (incl. koorpartij, koffie/thee – lunch zelf meebrengen)
Kortingen €17,50 p.p. 8-15 leden van hetzelfde koor (samen aanmelden)
                 €15,00 p.p. 15-25 leden van hetzelfde koor (samen aanmelden)

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN